Bu Tektaşlar Aşkınıza Tanık Olsun...

Oluşumu milyarlarca yıl önceye dayandığı zamanın ve yaşamın tanığı olan pırlantanın eşsizliği ve büyüsü...



Dünyanın en değerli ve de özellikleri bakımından en ilginç taşları arasında yer alan pırlantanın, taşıyana şans getirdiğine inanılmaktadır.

Oluşumu milyarlarca yıl önceye dayandığı için zamanın ve yaşamın tanığı olan ve bizden sonra da yaşayacak olan bu taşların hepsinin kendine has özellikler taşıması ve eşsizliği, ona sahip olanları adeta büyüler.



Pırlantanın şık ve romantik kullanım şekli ise şühesiz tektaş yüzüklerdir. Gülümseyen gelinlerin ve gelin adaylarının sevdikleri ile özel anı paylaşırken, mutluluklalarını da geleceğe hatıra olarak taşırlar. “Diva Pırlanta” imzası taşıyan sertifikalı ürünlerimizle sizlerin bu mutlu anlarında yanınızda olmak istiyoruz... Sadece bir tıkla divapirlanta.com'dan beğendiğiniz mücevhere ulaşabilir, sevinebilir ya da sevdiğinizi sevindirebilirsiniz.

*Diva Pırlanta mücevher sevenler için her ay farklı kampanyalar yürütmekte ve kampanya süresince özel fiyatlar uygulamaktadır. www.divapirlanta.com adresinden ilgilendiğiniz ürünlerin güncel fiyatlarını takip edebilirsiniz.

Yorumlar