Crocs ve Stride Rite Modelleriyle Bu Yaz Her Zamankinden Daha Eğlenceli Geçecek!

Çocuk ayakkabıları ürün segmentinde lider konumda yer alan ve dünyaca ünlü pek çok ayakkabı markasını tüketicilerine tek platformda sunan TakaTuka.com’da, hem sizin için hem de çocuğunuz için eğlenceli ve rahat bir model mutlaka var.

TakaTuka.com’un Türkiye’deki tek yetkili online satış kanalı olduğu Crocs, plajın vazgeçilmezlerinden olmasının yanı sıra, canlı renkleri ve rahatlığı ile her ortamda dikkat çekiyor. Tüm aile fertlerinin keyifle tercih ettiği Crocs, hafiflik ve sunduğu konfor sayesinde çok kısa sürede tüm dünyada büyük bir popülerliğe ulaştı.


Ne plastik ne de kauçuk olan, ayak ısısıyla birlikte ısınıp yumuşayan ve ayağınızın şeklini alan, özel reçine Croslite™ malzemesi sadece Crocslara özel. Anti-bakteriyel ve kaymaz bir malzeme olan Croslite™, aynı zamanda ayak ve ayakkabı kokusuna karşı da koruma sağlıyor. Crocs’un bir diğer belirleyici özelliği ise ayak ve bacaklardaki kas yorgunluğunu azalttığı için, uzun süre ayakta kalanlara çok daha fazla yarar sağlaması. United States Ergonomics kuruluşundan onaylı olan Crocs, özel Croslite™ malzemesi sayesinde, çıplak ayak üzerinde durmaya oranla %62 oranında daha az kas gücü gerektiriyor.



Çocukların günlük koşturmacasına eşlik edecek rahat ve hareketli modeller sunan Crocs, çocuklar için özel tasarlanan Jibbitz aksesuarlarıyla da ayakkabı giymeyi eğlenceye dönüştürüyor.

Çocukların ayak gelişimine destek sağlayan Stride Rite modelleri TakaTuka.com’da sizleri bekliyor.

Çocuklar ilk yürümeye başlarken seçilen ayakkabıların ayak gelişimine uygun olması çok önemli.  Yetişkin yaşlarda yaşanan bel, sırt ve ayak problemlerinin çoğunlukla çocukluk dönemlerinde kullanılan yanlış ayakkabı tercihinden kaynaklandığı artık kanıtlanmış durumda. Bu yaşanan sorunların önüne geçmek için 1919 yılından bu zamana Amerika’nın en köklü, sağlıklı çocuk ayakkabı markası olan Stride Rite, çocuk ayak gelişimindeki bilgisi ve deneyimiyle; Yürüme Öncesi, İlk Adım ve Özgür Adımlar olmak üzere farklı yaş gruplarındaki çocukların ayak gelişimlerine uygun modeller üretiyor.



TakaTuka.com’un Türkiye’deki tek yetkili online satış sitesi olduğu Stride Rite, İlk Adım ayakkabıları için geliştirdiği Soft Motion (Yumuşak Taban) Teknolojisi ile düşmeyi ve tökezlemeyi en aza indirirken, büyük çocuklar için geliştirilen Sensory Response Technology™ (Algı Topları Teknolojisi) ile ayağı destekleyerek güvenli adımlar atmasına yardımcı oluyor.

 










Stride Rite anatomik tasarımı yanında eğlenceli karakterleri ile de dikkat çekiyor. Iron Man, Spider Man, Captain America gibi dünyaca ünlü Marvel süper kahramanlarının yanı sıra; Disney’in en ünlü prensesleri, Cinderella, Rapunzel ve Deniz Kızı Ariel tasarımlarına sahip ayakkabılarıyla eğlenceyi sağlıklı adımlarla buluşturuyor.

Stride Rite’ın Marvel kahramanlarıyla donattığı X-celeRacers serisi eğlenceli modelleriyle, çocuğunuzun hayal dünyasına zenginlik katacak.

Kızınızı masallar dünyasına konuk edecek,  “Stride Rite Wish Lights” ayakkabıları ise adeta sihirli. Disney prensesleri ile bezeli Wish Lights ayakkabıların ışığı her 2000 adımda bir, beyazdan pembeye dönerek prensesinize dilek tutmayı hatırlatıyor.




Crocs ve Stride Rite, TakaTuka.com’da satılan tek marka değil. Ancak orijinalliği garantili Crocs ve Stride Rite modellerini alabileceğiniz tek yetkili online satış sitesi. TakaTuka.com, 30 gün iade-değişim garantisi ve ücretsiz kargo avantajı ile sadece çocuklar için değil, yetişkinler için de öne çıkan bir online alışveriş sitesi.

TakaTuka.com’un düzenlediği kampanya ve etkinlikler hakkındaki bilgilere Facebook, Twitter ve Instagram adreslerinden de ulaşabilirsiniz.



Yorumlar

  1. Stride Rite aldım ve memnun kaldım. İndirimleri de gayet iyi oluyor. Bu arada takibe alıyorum.
    Ben de blogumdaki çekilişime beklerim. :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız, düşünceleriniz benim için çok önemli...
Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim...